(Taped), Korruptionsaction från Nederländerna 2012

Johan och Saar är på semester i Argentina för att försöka återuppväcka gnistan de hade när de var där på smekmånad för 15 år sedan. På vägen tillbaka råkar de bli vittne till, och filma, hur en polis skjuter ihjäl en man på öppen gata. Snart jagas de genom Buenos Aires av de korrupta snutarna.

Det börjar som ett drama om ett par med relationsproblem, men övergår snart till ren action. Det är mycket täta och intensiva actionscener, filmade med handkamera i stil med filmens videotema. Det blir spännande, men även lite väl många gånger som paret lyckas undkomma med en hårsmån bara för att snart bli fångade igen.

Mot slutet läggs dock ytterligare ett krokben för deras flyktförsök, då Saar hamnar i chock och det sänds en stilig call-back till filmens första 20 minuter.

4 minneskort av 6