(Som du ser meg), Episoddramedi från Norge 2012

Vandaler har punkterat bildäcken på bilarna parkerade utanför en lägenhetslänga. En bil har dock klarat sig, och därför samåker tre kvinnor till sina åtaganden en dag. I tre parallella historier får vi följa: En sjuksköterska med kommunikationsproblem, en översättare med integritetsproblem och en kvinna vars mor vill skänka en miljon till sin svägerska snarare än till sina döttrar.

En väldigt schysst ramhistoria (författare spelar in en ljudbok där hon läser de tre berättelserna från sin bok) och snyggt foto är den huvudsakliga behållningen här. Endast en av trion öden griper tag, den om sjuksköterskan Lise och hennes motvilliga mentorskap. Övriga historier saknar schwung, och glimrar till endast då och då när döttrarna diskuterar definitionen av fattigdom. Genomgående gedigna skådespelarinsatser, dock.

3 klädesplagg inköpta i metropoler av 6