(La Bande de Jotas), Maffiamanipulation från Frankrike 2012

En kvinna träffar två badmintonentusiaster på en resa i Spanien och de får reda på att hon är förföljd av maffian, närmare bestämt en specifik spansk falang vars medlemmars förnamn alla börjar med J. På resan genom Spanien tar de två badmintonspelande herrarna hand om J-banditerna.

Redan från början står det klart att kvinnan inte har helt rent mjöl i påsen. Frågan är vad sanningen är, för den är avgjort inte den hon hävdar för de närmast nihilistiska och inte på något vis homosexuella männen. Det är väldigt liten budget, och agerandet kanske inte är i världsklass. Manuset hade kunnat ses över en gång till, men slutresultatet blir ändå en småkul historia som håller intresset vid liv. Pulp Fiction-aktrisen Maria de Medeiros dyker upp i en liten biroll.

3 J av 6